Verlof
We zijn in verlof van 5 juli t.e.m. 23 juli.
In 2025 zullen we onze thema-avonden in een nieuw jasje steken. We gaan intensiever samenwerken met onze wijnleveranciers, die bij elk gerecht hun beste bijpassende wijnen zullen presenteren. Tijdens deze avonden krijgt u een selectie van deze wijnen aangeboden, vergezeld van deskundige uitleg en informatie over de aankoopprijzen. Indien gewenst, kunt u deze wijnen rechtstreeks bij onze leveranciers bestellen.
De thema-avonden zullen zowel op vrijdag- als zaterdagavond plaatsvinden, zodat een breder publiek de mogelijkheid heeft zich in te schrijven en te genieten van onze culinaire creaties.
AMUSE
-
GAMBA
mango - avocado – rode ui
-
BUIKSPEK
zoete aardappel - abrikoos - paprika
-
REGENBOOGFOREL
lamsoor - radijs - rabarber
-
REEBOK
sjalot - aubergine - lavendel
-
BANAAN
kokos - passievrucht - pinda
Amuse
-
“Paling in’t groen”
Gerookte paling – groene kruiden – zure room
-
“Chicon gratin”
Witloof – ganda ham - oude brugge kaas
-
“Smeus”
noordzeegarnaal – waterkers - karnemelk
-
“Vol au vent”
hoevekip - zwezerik - girolles
-
“Cuberdon”
framboos - yoghurt - chocolade
Sashimi
zeebaars - daikon - soja
-
Tataki
tonijn - avocado - wasabi
-
Ramen
buikspek - edamame - shiitake
-
Wagyu
paksoi - hokkaido pompoen - zwarte look
-
Matcha
mango - passievrucht - yuzu
We zijn in verlof van 5 juli t.e.m. 23 juli.