Restaurant-Balance-element

THEMA-AVONDEN 2025

In 2025 zullen we onze thema-avonden in een nieuw jasje steken. We gaan intensiever samenwerken met onze wijnleveranciers, die bij elk gerecht hun beste bijpassende wijnen zullen presenteren. Tijdens deze avonden krijgt u een selectie van deze wijnen aangeboden, vergezeld van deskundige uitleg en informatie over de aankoopprijzen. Indien gewenst, kunt u deze wijnen rechtstreeks bij onze leveranciers bestellen.

De thema-avonden zullen zowel op vrijdag- als zaterdagavond plaatsvinden, zodat een breder publiek de mogelijkheid heeft zich in te schrijven en te genieten van onze culinaire creaties.

Duitsland & Oostenrijk menu
(7 & 8 nov)

AMUSE

HERTENHAM
rode biet - mierikswortel - kastanje

BEEKRIDDER
butternut - venkel - limoen

VARKENSWANG
schorseneer - sjalot - alpenkaas

HOLSTEIN
pastinaak - spruit - katenspeck

KERS
veenbes - donkere chocolade - yoghurt

Menu €95
Aangepaste €50
Proevertjes wijn: €33

Japan  (4 & 5 oktober)

Sashimi
zeebaars - daikon - soja
-
Tataki
tonijn - avocado - wasabi
-
Ramen
buikspek - edamame - shiitake
-
Wagyu
paksoi - hokkaido pompoen - zwarte look
-
Matcha
mango - passievrucht - yuzu



Menu:  €95
Aangepaste wijnen:  €45
Aangepaste sake:  €49