
THEMA-AVONDEN 2025
In 2025 zullen we onze thema-avonden in een nieuw jasje steken. We gaan intensiever samenwerken met onze wijnleveranciers, die bij elk gerecht hun beste bijpassende wijnen zullen presenteren. Tijdens deze avonden krijgt u een selectie van deze wijnen aangeboden, vergezeld van deskundige uitleg en informatie over de aankoopprijzen. Indien gewenst, kunt u deze wijnen rechtstreeks bij onze leveranciers bestellen.
De thema-avonden zullen zowel op vrijdag- als zaterdagavond plaatsvinden, zodat een breder publiek de mogelijkheid heeft zich in te schrijven en te genieten van onze culinaire creaties.

Portugese menu
(10 & 11 okt)
AMUSE
–
BACALHAU
kabeljauw - komkommer - zeekraal
–
CALDO VERDE
boerenkool - chorizo - zoete aardappel
–
FEIJÃO
zwaardvis - bonen - venkel
–
TURINA RUND
sjalot - truffel - portojus
–
BANAAN
mango - sao thomé chocolade - koffie
Menu €95
Aangepaste Portugese wijnen €50

België (8 & 9 november)
Amuse
-
“Paling in’t groen”
Gerookte paling – groene kruiden – zure room
-
“Chicon gratin”
Witloof – ganda ham - oude brugge kaas
-
“Smeus”
noordzeegarnaal – waterkers - karnemelk
-
“Vol au vent”
hoevekip - zwezerik - girolles
-
“Cuberdon”
framboos - yoghurt - chocolade
Menu:
€95
Aangepaste wijnen: €45

Japan (4 & 5 oktober)
Sashimi
zeebaars - daikon - soja
-
Tataki
tonijn - avocado - wasabi
-
Ramen
buikspek - edamame - shiitake
-
Wagyu
paksoi - hokkaido pompoen - zwarte look
-
Matcha
mango - passievrucht - yuzu